Twitter
RSS RSS

zondag 14 oktober 2012

Pompoen ravioli


Het is een tijdje geleden dat ik deze ravioli heb gemaakt. Maar het is zeker de moeite waard om het in de deze tijd, waarbij je overladen wordt met pompoenen, te maken. Dit recept is zeker niet moeilijk, alleen het kost wat tijd om te bereiden. Dus ik dacht: ach... het is herfstvakantie, dus nodig ergens deze week, wanneer het buiten heel hard regent, een vriend of vriendin uit of laat je kinderen mee helpen en ga lekker kokkerellen. Geniet vervolgens 's avonds van je herfstige ravioli.

Bij de ravioli heb ik een champignonsaus gemaakt en spinazie gegeten. Uiteraard kan er van alles bij. Experimenteer erop los, zou ik zeggen! Natuurlijk kun je dat ook met de vulling doen. Maar goed...

Hier het receptje:

Fruit in ruim olijfolie 125 gr. in plakjes gesneden kastanje champignons zo'n 10 min. voeg de laatste 2 minuten 2 gehakte tenen knoflook toe, fruit mee. Voeg 1 volle el bloem toe fruit 2 minuten zachtjes mee. voeg 200 ml haver-/sojaroom (of melk) toe breng aan de kook en klop goed met een garde om klontjes te voorkomen. Kook een paar minuten tot het de juiste dikte heeft. Breng op smaak met 1 el gistvlokken, nootmuskaat, peper en zout.Heb deze week, of volgende week, een herfstige en fijne vakantie met veel warme sokken, dekentjes en een warme oven vol met heerlijkheden.

1 opmerking:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...