Twitter
RSS RSS

zaterdag 13 april 2013

Gebakken aardperen met zongedroogde tomaatjes
Oke, als ik heel eerlijk ben dan kan ik zeggen dat ik vaak gruwel van aardperen. Sorry, ik heb ze al vaak gegeten maar ik blijf ze niet lekker vinden. Terwijl ik in de veronderstelling ben dat ik veel, al dan niet heel veel lust.
Maar aardperen, ik blijf ze muf vinden. Alsof je op een natte sok kauwt. Nu heb ik eindelijk een manier gevonden (plus soep waar ik ze vaak maar ingooi om er vanaf te zijn) hoe ik de aardpeertjes zo kan maken dat ik ze tamelijk lekker vind. En volgens mijn vriend, die aardperen niet minder lekker vindt dan andere groente, vond het zelfs erg lekker. Tja, dit is het lot van iemand die perse een groentetas wil en niet van eten weggooien houdt. Dan zit je soms op een aardpeer te kauwen en probeer je er maar het beste van te maken... Wat is gelukt!
Zongedroogde tomaatjes, die ik gebruik, staan niet op olie. Deze zijn (onder andere) te vinden in de biowinkel. 

30 gr. walnoten is ongeveer een klein handje.
 
Verder wens ik jullie een erg goed weekend met veel warmte en wat minder regen! Ik ga straks in ieder geval van de zon en de Veluwe genieten!

2 opmerkingen:

  1. Hahah, ik zit al tijden te bedenken of ik eens aardperen zal kopen en wat ik er dan mee zal doen. Ik denk dat ik dit recept eens ga proberen, maar word niet heel erg gerustgesteld door je intro... Ben benieuwd of het wat wordt!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wees niet bevreesd...Het is een persoonlijke afkeer. Het cliché "smaken verschillen" gaat hier zeker voor op. Succes in de keuken, ik hoop dat je het lekker vindt!

      Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...